Jdi na obsah Jdi na menu
 

Redsiro - DHL

6. 6. 2011

Ve šlágru 23. kola se střetli dva velice kvalitní soupeři. Redsiro, vítěz podzimní části přivítal v Holici nejlepší tým jara DHL. Oba týmy nastoupily do zápasu s nejvyššími ambicemi, lépe však vyšel začátek týmu hostí. Těm se podařilo skórovat již z prvního útoku po chybě domácího golmana, který zahrál rukou mimo brankoviště a po následnému přímému kopu dostal hostující hráč svůj tým do vedení.
Tato situace však na Redsiru nezanechala přes příliš četné stopy flustrace, naopak se postupem času začalo Redsiro pomalu dostávat do tempa, především díky dobré hře špílmachra Dohnala jenž se vrátil do základní sestavy po několika týdením angažmá v cizině.
V prvním poločase se toho už moc nestalo. Vinou dobrého taktického postavení hráču DHL jsme hrozili především ze standartních situací, u hostů za zmínku stojí snad jen propadnutý balón, který se však s dávkou štěstí podařilo domácímu golmanovi na čáře v poslední chvíli zastavit. Po poločase tedy platil stav Redsiro-DHL 0:1.
To druhý poločas přinesl mnohem více zábavy, Redsiro tlouklo do svého soupeře co se dalo, ale byli to opět hosté, kteří vstřelili branku po chybě v obraně a zvýšili svůj náskok na 2:0. V tu chvíli už to s námi nevypadalo moc dobře, když to na sebe vzal celý zápas nebezpečný Dohnal, pohrál si krásně s obranou i golmanem a do prázdné brány snížil na 1:2. V těchto minutách jakoby DHL polevilo a zaplatilo za to golem na 2:2, když po Dohnalově rohu šikovně tečoval balon do brány nebezpečný forvard Kříž, u kterého se začíáme spíš divit, když branku nevstřelí.
Za této situace jsme si však neuvědomili důležitost jednoho bodu o který sme se momentálně s DHL dělili a opět sme byly tím týmem, který chtěl zápas rozhodnout. To se nám však vymstilo hned po sléze, kdy jsme špatně vystřídali a zkušený Dohnal zůstal na hrotu. Pečenka pak špatně vyvezl míč, zybtečně napálil míč do zad hostujícího hráče a Dhl z breaku poslal do vedení opět jeden z jejich zkušenějších forvardů. Redsiro se po třetí kulce mezi čelo už nedokázalo zvednou a DHL pak skorovalo v rychlém sledu ještě 3x a rozhodlo o zápase.V posledních minutách se již tradičně pustil do střetu s protihráčem ostrý hoch Klein a vyměnili si pár ostřejších slov. Pečenka pak nezvládl svou kritiku a zápas proseděl ve zhroucenosti za lajnou.Po zápase dokonce prohlásil , že končí s kariérou v Redsiru.To vyvedlo z míri jeho managera pana Furu a slovně napadl špílmachra Dohnala,který byl strůjcem kritiky na Pečenku.
Zápas měl vysokou úroveň i přes všechny bizardní situace jenž ho provázeli a odpovídal boji o první místo.Redsiro poprvé v sezóně ZASLOUŽENĚ prohrálo a DHL si vydřelo postup do 3. ligy. Náš tým se o něj bude muset poprat příští kolo v Krčmani, kde se chystá opět fotbalový svátek, doufejme že se poučíme z chyb a zápas zvládneme.
 
                                                                  Vito Mannone
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Fotoalbum


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 31715
Měsíc: 396
Den: 19