Jdi na obsah Jdi na menu
 

Redsiro - Krčmaň

12. 6. 2011

 

V pátek 10.6. 2011 Redsiro zavítalo v zápase o všechno k nepříjmně hrajícímu soupěři do Krčmaně. Zvláštností je, že když sečtete všechny číslovky datumu vyjde vám 11 a to neznamená vubec nic!! Pokud se minulý týden v zápase s DHL jednalo o zápas sezóny, pak tento match pro REDSIRO nemohu nazvat vzhledem k jeho důležitosti jinak než ,,zápas historie,,. Již po příjezdu se zmatení vesničané koukali, co to do jejich svatostánku dojelo za smetánku a naši hráči si dobře uvědomovali, že možnost konfliktu na tomto stadionu je vysoce pravděpodobná. Bylo předem dané, že do Krčmaně nemužeme přijet s naší obvyklou taktikou útočit co se dá a potvrdil se i předpoklad typické hry domácích, kteří i přes výměnu golmana praktikují už asi 15tou sezonu dlouhé náhozy do vápna. Jelikož náš tým přišel v posledním kole o beka Pečenku z mediálně již známých důvodů, na jeho post se posunul dlouhán Klein a vytvořil tak staro novou trojici beků DOHNAL, PANÁČEK, KLEIN, která měla být po poradě doplňována o jednoho z útočníků z řady KUBEŠ, KŘÍŽ, GAŽAR. Nejvysunutější pak zůstal tank VÁŇA. Předzápasová rozcvička napovídala, že na skákavém terénu to nebude sranda, po několika dlouhých balónech na hřbitov, a s formou to vypadalo všelijak.
Rozhodující aspekt se však stal po losování stran, kde si zkušený Vito HORVÁTH vybral bránu za domácím kotlem, která byla očividně lépe postavená. V prvním poločase domácí orazítkovali konstrukci snad 4x a byli to asi oni kdo měl více ze hry, za svou aktivitu byli odměněni golem , který si nešťastně srazil do brány vracející se KUBEŠ. Naštěstí jsme však byli správě namotivováni a po riskantní rozehrávce se vydal AD7 do brejku, vyměnil si lobtu s žokejem Váňou a vyrovnal koníčkem do protisměru na 1:1. Poté se REDSIRO vrátilo ke své snaze zodpovědně bránit a až na několik vyjímek, které všelijak hasil golman hostí, Krčmaň nevymyslela jak překonat naši obranu. Chvíli před koncem 1. poločasu se z náhozu, které jsme také začali praktikovat po vysokém forčekingu domácích, šťastně se zavřenýma očima trefil štístko Gažar a náš tým se dostal poprvé do vedení. 1:2. Trochu zklamaný byl jen KUBEŠ , kterému praskl míč a svou skleslost projevil hozením kořínku na soupeře.
Po začátku druhého poločasu se ke golu jako slepý k houslím dostal jeden z tanků domácích , když ho nešťastně trefil obránce Panáček a Vito nestačil sklapnout betony. 2:2. Netrvalo to však dlouho a po další z kombinací po ose Kříž, Váňa, Dohnal nás třetí  jmenovaný opět dostal do vedení. 2:3. Domácí pak dlouho bušili na naše dveře a skulinku našli až asi v 15 minutě nastavení ,kdy přeskočil kanonýr Krčmaně KLEINA a podařilo se mu vyrovnat na konečných 3:3.
   Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným za aktivitu, kterou jsme vynaložili a hlavně za to, že jste tam všichni do jednoho nechali všechno, nebýt to venku tak zápas skončí dřív a zvítězíme, rozhodčí pískl sice 50 přímáků, ale aspon jsme si pořádně nacvičili jak postavit zeď a standartní situace jsme bránili nejlépe v sezoně. V neposlední řadě se musím zmínit o svém výkonu, jelikož jsem byl nadměrně chválen a prostě někdy to tak padne no, přičítám to za vinu nadměrné vyčerpanosti a prostě se mi ten den nechtělo jet nasraný domů tak sem chytal no. Doufám kluci, že se vrátíme zpátky na zem a nepodceníme Slznu a Vlky, protože každej ví jak je fotbal nevyzpytatelnej a stát se muže cokoliv.. takže koncentrace a ve čtvrek se uvidíme na srazu Brejkerou...REDSIROOO
 
Vito Mannone
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:D

(Jury, 12. 6. 2011 18:46)

Nemožnej rozbor ,mě dost pobavil :) :) zvladneme to , 3 body a jsme tam Redsirooooo

Pochvala

(Adam, 12. 6. 2011 18:18)

Kluci, díky za to, že jste tam nechali všechno...hlavně to srdíčko :)

 

 

Fotoalbum


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< srpen / 2022 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 31725
Měsíc: 402
Den: 27