Jdi na obsah Jdi na menu
 

Redsiro - Miami beach

25. 9. 2011

V 5. kole 3.D ligy se střetli dva atraktivní soupeři. Redsiro s nejlepší obranou v soutěži narazilo na první tým tabulky Miami Beach v zápase, ve kterém by jste s těží hledali favorita. Před zápasem panovala týmem Redsiro poměrně dobrá nálada, alespoň až do chvíle, než se Váňa opřel svou nemotornou silou do pumpičky a ta pod náporem několika tisíc kilonewtonů praskla.
Samotný zápas pak začali lépe hosté, k velkému překvapení hráčů i diváků zaskočil domácího golmana střelou z rohu hostující hráč a s notnou dávkou štěstí skončil míč po odrazu od tyčky v brance. Miami tak brzy přerušilo 2 zápasovou neprůstřelnost Redsira. O několik minut později a po několika nevyužitých šancích domácího celku udeřili opět hosté. Pod nohou jednoho z našich obranců propadla kulička až do branky a Redsiro poprvé v sezoně prohrávalo o 2 branky. Náš tým však nepolevil a odměna se brzo dostavila, na prudký centr playmakera Adečka, jenž prožívá gólový půst si krásně naběhl Kubeš a ve skluzu trefil přesně - 1:2. Redsiro vědělo, že s Miami, které začalo přiostřovat a faulovat, jde hrát. Klid a týmová pohoda, která se na naše kopačky dostala po krátké odmlce a hádkách v minulých zápasech přinesl další gól. Grande Paolo Balhar našel přesným pasem po jednom z nezdařených útoků Miamské pláže Otakara Crosse a ten napravil své zaváhání v předešlé šanci a uklidil balon v souboji 1 na 1 podél golmana hostí. Bylo tedy vyrovnáno na 2:2..hrálo se od nuly a Redsiro dostalo nový náboj do své rudě červené krve. To co však následovalo nemá v dějinách olomouckého futsalu obdoby. Ondřej Kubeš dostal přihrávku od Adčka a "PARÁDNÍ" stahovačkou přelstil golmana i obránce hostí a do prázné skóroval. V tu chvíli obletěli Holici 2 mexické vlny. Kubeš se stal hrdinou zápasu. Po zápase však dodal, že to není žádná náhoda... tuto fintu trénoval doma se svou mámou paní Kubeševou v pokojíku a vyšla mu téměř po každé. Nutno také podotknout, že svůj díl zde hrála také jedna zelená věc, kterou byl Ondřej posilněn a je základní stavební jednotkou jeho fungování. ( Jury neber si z toho příklad, s tebou to dělá něco trochu jiného !!! ). Redsiro tedy zvládlo dokonat obrat ještě do poločasu a do šaten se šlo za stavu 3:2 pro domácí. Za zmínku však ještě stojí stažení za dres těsně před koncem prvního poločasu Davida Figurky, který si však nenechal nic líbit a poslal směrem k obránci lehoučký šťouchanec, ten si jich však za svou agresivní a nesportovní hru v celém zápase zasloužil minimálně paragánskou padinu ;-);).
Druhý poločas přinesl opět euforii a nástup našich hochů ve vělkém stylu. Gadžar přeborník na hru od zadní tyčky stál opět kde měl, AD proletěl hřiště, završil hattrick přihrávek a Thomasovi namazal před prázdnou. Gažarovka se stala již legendární a Redsiro vedlo 4:2! Dokonalý obrat však narušilo chvilkové polevení.. Paolo pak prohrál jeden z hlavičkových soubojů a bylo sníženo na 4:3. Po neustálém nepolevení zákroků za hranicí fair play ze strany hostí a velmi zvláštních rozhodnutí rozhodčího se pak do potyčky dostal Kříž, ale nakonec si uvědomil, že štafle nechal doma a tak si k o 5 hlav vyššímu obránci nevyšplhal a nechal to na příště..Nervozita a odchod štěstíčka (snad jen na krátkou dobu) se podepsala i u dalšího gólu ,kdy propadl míč nápalený z přímého kopu z dálky přes Váňu ve zdi (který nestál špatně :D) opět do branky a i domácí brankář si dnes zalovil. V zápase jsme se již gólů nedočkali i když v dobré šanci se ještě ocitl AD , ale golman hostí byl připraven a vytěsnil na tyč.
Zápas tedy skončil výsledkem 4:4 a Redsiro se poprvé v sezoně prezentovalo jako tým co umí dát ale bohužel ( z mého pohledu) také dostat branky.. vyzdvihnout se musí výkon Kubeše a některá zaváhání pana Manonneho, který v Top Form nebyl , ale jednou za 5 kol se to prý může.... KMK to nedáme  zadarmo Redsiru ZDAR!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nešika

(Adam, 25. 9. 2011 21:24)

Jury, dlužíš mi pumpičku :D :D

Re: nešika

(Jury, 25. 9. 2011 21:33)

:D kaamo ta byla nastražená na mě

 

 

Fotoalbum


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 31713
Měsíc: 396
Den: 17