Jdi na obsah Jdi na menu
 

Redsiro - Slzna

18. 6. 2011

V předposledním kole sezony se Redsiro střetlo s velmi perspektivním soupeřem. Do holice na 1ku zavítal z podobné vzdálenosti jako my náš lokální soused z Černovíra. Jelikož jsou všem dobře známy naše vyhecované vztahy s těmito individui z Lazenky, každý dobře věděl, že půjde o velmi vyhecovaný zápas. Nepříjemnosti na sebe dlouho nenechali čekat. Na smradlavého golmana nalétaly místní mušky a to Redsiro vykolejito natolik, že uplně zapomnělo na tradiční kruh, který funguje už několik zápasů! (asi 2)
  Od úvodu zápasu byl náš tým k velkému údivu hostí tím lepším týmem. Po několika vteřinách a chybě nejmenovaného špiona v dresu Slzny se dostal do velké šance přehecovaný Kubeš, který si vyřídil účty s brankářem Skácalem a umístěnou střelou poslal vínově červené do vedení 1:0. Redsiro po vstřelené brance dále drželo balon na svých kopačkách a Slzna spoléhala zejména na rychlé breaky, které však končili buď v zámezí nebo u golmana domácích. Po první brance však byla vidět mírná flustrace černovírských z hry a výsledku, kterou podpořil 100. gólem REDSIRA z připravovaného signálu s žokejem Váňou tahoun a hrající trenér Luňák a nedal brankáři žádnou šanci. 2:0.  V prvním poločase za zmínku stojí ještě spurt AD7 Bolta, který vyletěl z hnízda jako sokol lovící kořist, v koncovce však nedokázal ubrzdit svůj let a míč netrefil do klece. V podobné pozici se ocitl i již zmiňovaný Kubeš, který měl taky problém s muškou a po šikovné kličce uklidil míč na tribunu C. První poločas tedy skončil výsledkem 2:0.
O přestávce se šel posilnit několika Rumzny rozhodčí tohoto klání a dlouhá pauza se jakoby projevila v naší hře na začatku druheho poločasu. Nejprve jsme začali vymýšlet individuální kousky a posléze Slzna dokázala dokonce snížit. 2:1. To vyvedlo z míry nejen naše hráče ,ale také člena realizačního týmu Kleina st., asistenta trenéra Panucciho st. a několik běsnících fanoušků na západní tribuně. Olej do ohně přilil ještě golman domácích, když pro diváky připravil ještě pár kousků z jeho dílny, na štěstí však černovírští měli nabito slepými a orazítkovali pouze tyč. Captain Klein pak slovně napadl golmana domácích nadávkami do požívače drog a ten si to bohužel musel nechat líbit. (osobně už se těším na jeho složení funkce :-D). Klid na naše kopačky však po chvíli přinesl ostrostřelec Kříž, jenž se trefil z dlouhého výhozu a zvýšil na 3:1. Potom přišli chvíle T. G. Gažaryka, ten představil trailer na nový film "Co se dá nedat" a myslím, že to bude minimálně na Oscara. V závěru ještě zatančil s míčem Klein a školil u lajny Černovíráky ala Zlatan. Na konečných 4:1 pak upravil do prázdné brány po průchodu ADečka opět Kubeš a završil tak vítězství domácích.
Nebyl to nejlepší zápas, ale výhra byla zasloužená a důležitě 2 body nás posunuly opět k vysněnému postupu. V závěrečném kole v Přestavlcích bude za úkol získat tížený bod a završit tak úspěšnou sezonu 2010/11 a odrazit tak všechny apelace neprajníků na náš tým! RED!-SIRO!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

bylo nebylo...

(el kasei, 4. 8. 2011 20:38)

chlapečci z lazenky šli kakat...chvá chvá

no co no

(Gaži, 18. 6. 2011 20:42)

Kazdej tym musi mit ve svem stredu debilka, ktery neda ani 1000% sance, aby tim byla vice videt genialita ostatnich. :-D

Slzna

(Adam, 18. 6. 2011 18:30)

No, komentář zajímavý, ale hodlám s tebou mírně nesouhlasit...podle mě to byl výborný výkon týmu, a to, že se nedali nějaké šance, bohužel, určitě by to vypadalo líp, kdyby se podepisoval zápis se skóre 10:1, ale co se dá dělat, nepadalo to..a individuální chyby, především brankáře:), to by se opravdu stávat nemělo....jinak si myslím, že ted to šlape a po zápase v Krčmani to byl dobře navazující výkon...;-)ted to potvrdit ještě v Přestavlcích a pak hurá do 3ky:)Red! - SIRO!!!!

Re: Slzna

(Vito Mannone, 18. 6. 2011 18:34)

jak sem psal minulej zapas jednou si nahoře jednou dole neni každej den posvícení a něco sem pochytal a co sem pokazil to golem neskončilo :D štěstíčko u Horváthů no :) a nekerujde do mě furt ja to vim a taky vam nevykladam 50x kde mate chyby :)

 

 

Fotoalbum


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 31704
Měsíc: 400
Den: 11